Dopřejte si profesionální péči od kadeřnice a kosmetičky

Každá žena by si měla umět udělat čas na péči o svůj zevnějšek. Jestliže se chcete ve svém těle cítit dobře, rozhodně to nepodceňujte. Můžete si zajít ke kadeřnici pro nový sestřih, na kosmetiku na hloubkové vyčištění pleti nebo do nehtového studia na precizní manikúru. Vše to jsou relaxační procedury, při nichž a hlavně po nichž se budete chtít skvěle.

Rozmazlujte se a relaxujte

Nezáleží na tom, zda jste single, máte partnera nebo rodinu, alespoň jeden den v měsíci si udělejte čas pouze na sebe. Může jít jen o rutinní ošetření pleti, díky kterému se budete cítit mladší, pravidelné zastřižení roztřepených konečků, relaxační masáž nebo o manikúru či pedikúru jako prevenci proti různým nepříjemným kožním problémům a lámavým nehtům.

Navštivte Centrum estetické kosmetiky v Ostravě

Všechny zmíněné služby v jednom, a navíc ještě trvalou epilaci, ultrazvukovou liposukci, fotoomlazení světlem či lymfodrenáž vám přináší Centrum estetické kosmetiky v Ostravě, kam stačí zavolat a domluvit se na konkrétní proceduru, ačkoliv zde relaxací můžete bez problémů strávit i celý den.

Nabídka kosmetického salonu je velmi pestrá a kosmetika v Ostravě tak v režii tohoto estetického centra rozhodně nemá chybu. Salon nabízí kromě klasického ošetření pleti a dekoltu také prodlužování a zahušťování řas, prodlužování vlasů (funguje také jako kadeřnictví) nebo permanentní make-up.

Za zmínku stojí také nehtové studio Ostrava, kde se budou věnovat nehtové modeláži dle vašich požadavků. Můžete si tak vybrat mezi gelovými i akrylovými nehty, které vám budou kolegyně v práci jen závidět. V nabídce služeb má své místo také pravidelná manikúra či pedikúra.

Svěřte se do rukou profesionálů

Mezi aktuální novinky v kosmetickém a nehtovém studiu patří například liposukce Liposonix, prováděná s jasnými a viditelnými výsledky již po jediném ošetření, dále prodlužování vlasů metodou EXTEND MAGIC, nebo bělení zubů moderními postupy bez rizika narušení zubní skloviny. Navštivte webové stránky kosmetic-studio.cz a vyberte si ze škály nabízených kosmetických služeb.

Příspěvek byl publikován v rubrice Zdraví, životní styl. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.