Vpusťte domů léto s překrásnými textilními doplňky

Bytový textil je nedílnou součástí téměř každé domácnosti. Dnes už nemusíte být manuálně zruční, abyste si ho sami ušili, protože jeho široká nabídka na vás čeká v mnoha internetových i v kamenných obchodech. Jestliže hledáte textil, který zaujme na první pohled, vyplatí se navštívit internetový obchod Dante.cz. Ten má sice vzorkovou prodejnu v Ostravě, pěkný výběr na vás ale čeká i na internetu.

Záclony a závěsy pro nový vzhled vašich oken

Závěsy a záclony ještě rozhodně nevyšly z módy. Ačkoliv v mnoha domácnostech jsou standardní součástí oken rolety či žaluzie, tak záclony stále zůstávají v hledáčku některých náročných hospodyněk. Jak vybrat ty ideální na letní měsíce?

Volte vzdušné materiály, květinové vzory a nebojte se ani zkrácené délky. Za doporučení stojí také záclony s velmi jemným vzorem, které zútulní váš interiér. Nakombinujte je s jednoduchými jednobarevnými závěsy ve světlém odstínu, nebo vsaďte na barevnější provedení. Svého výběru pak rozhodně nebudete litovat.

Povlečení do každé ložnice

Mezi běžně prodávaný bytový textil v obchodě Dante.cz patří také povlečení. To se začátkem léta budete vybírat nejen do své ložnice, ale třeba i do dětského pokoje nebo do pokoje pro hosty. Kromě bavlny je velmi oblíbený bavlněný satén a další lehčí materiály (jako třeba bambus), pod kterými se v noci nezpotíte. Nezapomeňte také na výběr kvalitního prostěradla, které je pro pohodlný spánek rovněž velmi důležité.

Co se barevného provedení týká, určitě vsaďte na výraznější barevné odstíny, případně také na květinové motivy. Povlečení jako komplet slaďte i s drobnými dekoračními polštářky, s koberci nebo s barvou záclon a závěsů.

Na Dante.cz na vás čeká i další výběr z nabídky bytového textilu. Sortiment zahrnuje třeba i přehozy na postele, na léto ideální chladnější deky či přikrývky a v neposlední řadě také veškerý bytový textil do koupelen a kuchyní.

Příspěvek byl publikován v rubrice Dům, byt, zahrada, E-shop. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.