Špičkové gastro vybavení šetří čas v kuchyni

Zatímco v pohodlí domova se pravděpodobně obejdete bez špičkového gastro vybavení a vystačíte si pouze s obyčejným kuchyňským robotem, v profesionální restauraci vám vhodné zařízení může týdně ušetřit i desítky hodin. Jeho výběr proto rozhodně nepodceňujte a zvolte si opravdu pečlivě. Na začátku jde sice o poměrně vysokou investici, ta se vám ale velmi rychle vrátí zpět v podobě spokojených hostů.

Kvalitní gastro vybavení od PROMOS trading

Společnost PROMOS trading se zaměřuje na prodej špičkového gastro vybavení pro restaurace, hospůdky, bufety, bistra, fast foody a další typy restauračních zařízení. Na své si zde přijdou i majitelé hotelů, kteří nabízejí kromě ubytování i stravování formou polopenze nebo plné penze. Zboží si zde můžete vybrat jak v praktickém katalogu, který se nachází přímo na webu promos-trading.cz, nebo si ho objednat rychle přes e-shop. K ruce vám samozřejmě budou odborní pracovníci obchodu, na které se můžete obrátit, když potřebujete s čímkoliv poradit.

Jaké špičkové gastro zařízení zde tedy výhodně pořídíte? V katalogu produktů se nacházejí například multifunkční konvektomaty, myčky a další vybavení z řady mycí technologie, různé kuchyňské stroje, vše pro chlazení, mrazení, udržování, transport a výdej. V sortimentu má své místo také prádelenské zařízení nebo prvotřídní nerezový nábytek.

Konvektomat jako multifunkční pomocník

Univerzálním kuchyňským spotřebičem je zajisté konvektomat, který zde pořídíte pod několika značkami. Jednak jde o prvotřídní českou značku RETIGO, dále také o značky jako FAGOR nebo UNOX. Konvektomaty jsou vhodné pro přípravu velkého množství porcí a své využití proto bez obav najdou třeba i v závodních jídelnách. Mohou být plynové i elektrické, s různými způsoby ovládání a s bohatou nabídkou příslušenství. U firmy PROMOS trading máte na výběr z několika desítek modelů, splňujících i ty nejnáročnější požadavky na kvalitu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Služby. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.