Zkušenosti podnikových systémů

Asociace za lepší ICT řešení pomáhá při výběru těch lepších řešení a sdílení osvědčených postupů, jejich ladění a následných inovací.  Mnoho firem a také institucí se snaží optimalizovat procesy, zvyšovat produktivitu u zaměstnanců a snaží se o vyšší míru automatizace nejrůznějších činností. Pro každou firmu je klíčové analyzovat podpůrné podnikové informační systémy (ERP, CRM, BI, DMS) a to v pohledu jejich propojení a hlavně inovace v duchu probíhající digitální transformace ekonomických odvětví.

Určitý druh informačního systému najdeme snad v každém podniku nebo organizaci. Vyladěné a dobře fungující podnikové informační systémy jsou velmi důležité pro lepší fungování každé firmy. Konkurenceschopná firma potřebuje také zajisté konkurenceschopný informační systém.

Informační systém lze definovat jako celek zahrnující HW, SW, lidi a procesy. Z hlediska úspěšného fungování soukromé společnosti či státní organizace je klíčové sladění všech těchto čtyř složek informačního systému.

Asociace za lepší ICT řešení vám nabídne lepší řešení

Poradní subjekt Asociace za lepší ICT řešení pro vás sestaví odborný tým zkušených profesionálů z nejrůznějších organizací, se znalostí odpovídajících informačních systémů a osvědčených možností použití. Vyškolení profesionálové, s mnohými znalostmi z praxe, vám zajistí odborné a věcné konzultace. Díky jejich nezávislému pohledu na věc a podrobné a systematické analýze procesů můžete najít pro svou firmu ještě lepší a efektivnější řešení.

Vyberte vhodný informační systém

Asociace za lepší ICT řešení vám rovněž předloží přehledy lepších řešení dostupných na českém trhu, vhodných oblastí jejich nasazení a hlavně osvědčených zkušenosti uživatelů používající tyto informační systémy. V rámci Asociace za lepší ICT řešení se především zaměřujeme na systémy pro plánovaní podnikových zdrojů (ERP – Enterprise Resource Planning), řízení vztahů se zákazníky (CRM – Customer Relationship Management), správu dokumentů a obsahu (DMS – Document Management System, ECM – Enterprise Content Management) a využití informací (BI – Business intelligence). Dynamický vývoj aplikací a inovace podnikových procesů má za příčinu, že nyní jsou k dispozici výborně provázané a vzájemně se doplňující podnikové informační systémy s vyšší mírou automatizace.

Více bližších informací, zkušenosti a recenze systému Altus Vario najdete na webu Asociace.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika, Rady, tipy. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.