Výměna autoskla rychle a jednoduše

Máte prasklé přední, boční nebo zadní sklo u svého automobilu? Potřebujete auto každý den a nevíte, kde si zajistit rychlou výměnu poškozeného skla? Ve specializovaném autoservisu AUTOSKLO S.O.S. NON-STOP vám vyjdou vstříc, a to už do dvou hodin od přistavení vozu. Své auto navíc nemusíte vozit až do servisu, ale pracovníci si ho rádi vyzvednou u vás doma nebo na jiném určeném místě.

Rozhodněte se pro výměnu autoskla u AUTOSKLO S.O.S. NON-STOP

Málokdo zvládá si autosklo doma vyměnit sám. Nejenže potřebuje sehnat kvalitní sklo na výměnu, ale také si musí zajistit potřebné nářadí a prostor, kde bude operovat. Pokud nemáte prostornou garáž, nepřichází výměna v úvahu. Navíc celý proces zabere i spoustu času. V profesionálním servisu vše vyřídíte mnohem rychleji a k naprosté spokojenosti.

Máte zde jistotu individuálního přístupu a reálný časový odhad, kdy bude váš vůz opraven. Až 99 % autoskel mají skladem, takže nebudete čekat několik dnů až týdnů na opravu. Důležité je, že autoskla jsou vždy od originálních výrobců a po výměně tedy vydrží stejně dlouho jako původní výplň.

V profesionálním servise AUTOSKLO S.O.S. NON-STOP – autosklo Praha se také postarají o kompletní vyřízení pojistné události. Výměnu tak nemusíte platit ze své kapsy, ale bezpečně ji pokryje pojištění, pokud ho máte uzavřené.

Mění standardní i atypická autoskla

Mezi zákazníky servisu patří řidiči osobních vozů, dodávek, náklaďáků i autobusů. Ať už máte standardní nebo specifické nároky na autoskla, vždy vyjdou vstříc vašim požadavkům. Kromě výměny autoskel zde nabízejí také čištění interiérů moderní italskou technologií FRABER.

V tento předvánoční čas navíc můžete využít i dárkové poukazy na služby společnosti AUTOSKLO S.O.S NON-STOP, která působí v Praze (má momentálně dvě provozovny – na Praze 4 a Praze 7). Bližší informace o nabízených službách naleznete přímo na jejích webových stránkách autosklosos.cz.

Příspěvek byl publikován v rubrice Auto, moto, Nezařazené, Služby. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.