Reprezentativnost ve virtuální kanceláři v Praze

Virtuální kancelář je ve zkratce outsourcing sídla společnosti. Je zvykem, že pokud si zřídíte virtuální kancelář, získáte s ní i prestižní (většinou pražskou) adresu. Mezi dobrými firmami je to především Praha 1 a 2. Reprezentativní adresou však výhody teprve začínají. Za poměrně nízký měsíční paušál (v řádu stovek korun) získáte u dobrých firem reprezentativní místo pro konání schůzek, možnost levných pronájmů zasedacích místností, případně také přeposílání pošty a další služby.

Služby virtuální kanceláře

Tato volba je také skvělým řešením při redukci nákladů na vlastní kancelář, neboť za to, že vám poskytovatel vlastnící reálné kancelářské prostory umožní, abyste do obchodního rejstříku zapsal jeho adresu jako sídlo společnosti, nezaplatíte mnohdy více než několik stovek korun měsíčně. Navíc, ve většině případů spolu s pronájmem virtuální kanceláře získáte také doplňkové služby. Možnost pronájmu virtuální kanceláře s sebou také nese výhodu stálosti adresy, a tak v případě stěhování vaší provozovny nemusíte ztrácet čas s vyřizováním změny sídla. Využit službu virtuální kancelář je také vhodné v případě, že pracujete z domova a nechcete vázat váš byznys na vlastní byt, a přece jen adresa v centru Prahy vypadá seriózněji. Virtuální kancelář může napomoci podnikatelům také v případě, že chtějí expandovat do větších měst nebo jejich klienti vyloženě jednají obezřetně, přičemž atraktivní sídlo může usnadnit vyjednávání.
Nakonec všeho dobrého o virtuálních kancelářích, samotné vyřízení tohoto typu sídla společnosti pro firmy zpravidla neznamená jakoukoliv administrativní zátěž. Poskytovatelé mají často svého vlastního notáře a zkušené zaměstnance, a tak obvykle všechny záležitosti vyřídí za vás. Nicméně se stále více objevují případy zneužití této služby a proto při výběru virtuální kanceláře dbejte na serióznost pracovníků vámi vybrané virtuální kanceláře.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika, Obchod, prodej, Rady, tipy, Služby se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.