Nový zážitek s karavanem

Také už Vás nudí ten každoroční stereotyp dovolené někde v hotelu? Když už vyrazíme někam za hranice, většinou poznáme jen místo, kde je náš hotel. Nebylo by lepší moci cestovat po celé zemi a neplatit předražené hotely? Skvělým řešením je karavan. Pořízení nového karavanu je samozřejmě dost nákladné, proto je lepší si ho půjčit. Půjčovna karavanů dnes není jen utopií, ale skutečně existují společnosti, které Vám krásný a praktický karavan půjčí. Ceny za jednotlivé karavany nejsou v půjčovnách obytných vozů nijak drahé. Pokud si vše dobře spočítáme a porovnáme s cenami hotelů, dovolená ve vypůjčeném karavanu nás vyjde mnohem levněji.

Nejen půjčovna

Jednou z nejlepších a nejspolehlivějších půjčoven karavanů Praha je společnost pujcit-karavan.cz. Ta je na trhu již několik let a o jejích kvalitách svědčí velké množství spokojených zákazníků, kteří díky obytným vozům zažili skvělou a netradiční dovolenou. Tato firma není jen obyčejnou půjčovnou obytných vozů Praha, ale na svých stránkách navíc nabízí svým zákazníkům i další užitečné služby. Zejména pak skvělé typy na cestování karavanem, jako jsou různé možnosti objednávky jídla, typy na udržované a čisté kempy nebo například rady, jak si zarezervovat trajekt.

Hotel na kolech

Obytné vozy půjčovna sice není nějak složité řídit nebo obsluhovat, ale i tak bychom si s jejich výběrem měli nechat záležet. Důležité je vědět, jak daleko, na jak dlouho a kam pojedeme. Podle toho se potom můžeme dále rozhodovat, který karavan je pro nás ten pravý. Karavany z půjčovny jsou velmi komfortní a plně vybavené. Rozhodně se mohou rovnat a v některých aspektech dokonce i předčí mnohé hotelové pokoje. Mají sociální zařízení, spousty úložného prostoru, televizi a vybavenou kuchyňku. Ve většině karavanů se velmi nadstandardně vyspí 4 osoby, a s trochou skromnosti i osob 6. Některé karavany mají i trezory nebo vlastní nádobí.

Příspěvek byl publikován v rubrice Auto, moto, Cestování se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.