Mrazák výrobník ľadu nenahradí

Pravděpodobně máte doma ledničku s mrazákem a myslíte si, že v ničem jiném led připravit nelze. A to je velký omyl. V mnoha výrobnách a provozech, a dnes už dokonce i v mnohých domácnostech (samozřejmě v menším vydání), natrefíte na výrobník ľadu.

Profesionálny výrobník ľadu

Co se týče výroben, provozoven, restaurací, barů, nemocnit a dalších zařízení, standardem je vždy profesionálny výrobník ľadu, který dokáže pokrýt požadovanou kapacitu. A nejen to. Ať už jde o výrobníky ledu nebo třeba drtiče ledu, nejedná se o žádná monstra, ale o elegantní přístroje s příjemným a líbivým designem. Pokud se obáváte, že obsluhu těchto profesionálních, vysoce výkonných přístrojů nezvládnete, buďte bez obav. Jsou konstruovány tak, aby jejich obsluha byla jednoduchá, ba přímo intuitivní. Navíc jsou tiché a dovedou vyrobit klidně až 500 kg ledu za den. Jakou kapacitu přístroje zvolíte, záleží jen na vás.

Zvolit můžete i způsob chlazení. Pokud máte dostatek prostoru, jsou pro vás připraveny přístroje chlazené vzduchem (vzduch musí volně proudit), nebo se můžete rozhodnout pro systém, který spočívá v chlazení vodou.

Výrobník ľadu Brema

Pokud byste ve své provozovně měli rádi zařízení, které vám dokáže vyrobit prakticky veškeré dostupné formy ledu (tříšť, šupinky, kalíšky nebo kostky), zaměřte se na výrobníky ľadu Brema. Rozhodně se s ním budete přátelit i v případě, že nenabízíte žádné oblíbené drinky, ale zabýváte se “pouhým” dovozem a prodejem čerstvých ryb.

Zásobník na ľad

Abyste měli led vždy při ruce a bylo ho dostatek, je třeba, připravit si ho do zásoby. K tomu je vhodný zásobník na ľad. Důležité je vybrat si takovou kapacitu (objem), aby led nikdy nechyběl ani nepřebýval. S tím vám bezesporu dokážou poradit profesionálové, kteří se prodejem tohoto zboží zabývají.

Příspěvek byl publikován v rubrice Dům, byt, zahrada, E-shop se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.