Založení nové společnosti nebylo nikdy jednodušší

Chtěli byste si založit společnost s ručením omezeným? Potřebujete rychle založení s.r.o.? Slyšeli jste o byrokratických postupech při zakládání společností? Obáváte se, že založení společnosti je nadlidský úkol? Přestože samotné založení firmy je mnohdy opravdu dřina, nemusíte házet „flintu do žita.“ Se společností Profi-kancelář s.r.o., zabývající se mimo jiné zakládáním nových firem i prodejem tzv. ready made společností, to zvládnete hravě během velice krátké doby.

Rychlé založení nové s.r.o.

Tato společnost nabízí asistenci, nejčastěji při založení firmy a celý proces se tak zkrátí. Můžete si být jistí, že se dočkáte profesionálního poradenství. Potencionální klient se dozví všechno potřebné o legislativě a také může získat cenné rady z praxe. Po vyřízení a podpisu smlouvy se klient také dozví datum, kdy si bude moct svou společnost převzít. Obvyklá lhůta je 10 dní od podpisu smlouvy a předání plné moci, které je k tomuto úkonu nezbytně nutné. Po předání se klient stane jediným jednatelem a 100% vlastníkem své nové společnosti.

Využít služeb lze i v případě zakládání více firem najednou. V takovém případě je už časová úspora podstatně větší. Další dobrou variantou při založení s.r.o. je nákup už hotové společnosti. Tzv. ready-made společnosti jsou čisté společnosti bez historie připraveny k okamžitému prodeji. V nabídce lze také nalézt firmy s historií pro klienty, kteří to vyžadují.

Koupě ready-made firmy

Nákup a převod ready-made je ještě rychlejší, než asistované zřízení. Společnost převezmete ve stavu, kdy je připravena okamžitě začít provozovat činnost a také má již splacený základní kapitál. Ceny se pohybují od částky 20 tisíc korun. Jedná se tedy o dražší, ale rychlejší způsob než je asistované založení firmy. V České republice patří obě dvě varianty k poměrně oblíbeným způsobům začátku podnikání a tak na trhu najdeme dostatečně širokou nabídku.

V případě založení sro nebo koupě ready made společnosti Profi-kancelář poskytuje 15% slevu na všechny služby virtuální kanceláře. Firma tak může mít sídlo na prestižní pražské adrese. V rámci služeb Profi-kanceláře pak může využívat recepci, sekretariát či telefonní linku s operátorem.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika, Rady, tipy, Služby se štítky , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.