Zařízené kanceláře ve virtuální kanceláři

Každá společnost musí mít v obchodním rejstříku zapsáno svoje sídlo. S tím se pojí určité náležitosti – jednak je nezbytné splnit zákonem dané požadavky na označení takového sídla na budově, a současně může volba méně atraktivní lokace znamenat horší prestiž z pohledu obchodních partnerů. Proto mnoho vlastníků společností využívá virtuální kancelář. Tato služba poskytne vaší společnosti prestižní adresu, nejčastěji v Praze. A ne jen to. Je možné si z této vzdálené kanceláře nechat přeposílat poštu, využívat místní recepci a dokonce v pronajatých prostorách uspořádat obchodní setkání. Například společnost Profi-kancelář s.r.o. aktuálně svým klientům nabízí výrazné slevy virtuální kanceláře.

Co je virtuální kancelář?

Virtuální kancelář funguje na podobném principu jako kancelář běžná, ovšem s tím rozdílem, že platíte až směsně nízkou cenu. Kupujete si totiž pronájem místa, na kterém vlastně nemusíte fyzicky být. Současně ale k pronájmu virtuální kanceláře patří služby jako je vyřizování korespondence nebo telefonátů a pronajmout si můžete i konferenční místnost, třeba i na dvě hodiny. Platíte tedy jen za to, co skutečně využíváte.

Jak virtuální kancelář funguje?

Na zřizování virtuálních kanceláří se v České republice zaměřuje společnost Profi-kancelář s.r.o., která nabízí virtuální kanceláře hned na několika super lukrativních adresách v Praze. I vaše sídlo firmy tak může být například na Karlově náměstí na Praze 2 nebo ve Školské ulici na Praze 1. Společnost nabízí hned několik balíčků. Základní balíček pronájmu virtuální kanceláře obsahuje sídlo společnosti či kontaktní adresu na vybraném místě, dále také služby recepce a to včetně obsluhy návštěv. Dokoupit je ale možné i pronájmy s vyřizováním pošty, s pronájem reálné kanceláře nebo zasedací místnosti a dalšími službami.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika, Rady, tipy, Služby se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.