Pomůže vám ultrazvuková liposukce

Jen málo žen a stále méně mužů je spokojeno se svou postavou. Překážejí jim především nepěkné polštářky a záhyby, které se tvoří na břiše a hýždích, na bocích a stehnech – často dokonce po úspěšné dietě. “Boky jako Věstonická Venuše” nebo “pivní břicho” nejsou příliš lichotivá označení pro tuk na stehnech a v oblasti břicha a boků.

Máte pocit, že slova, která právě nyní čtete, se týkají právě i vás? Potom se netrapte a rozhodněte se pro ultrazvukovou liposukci v Plzni či Hradci Králové. A když už se na liposukci budete objednávat, určitě stojí za to, pouvažovat zároveň o profesionálním ošetření pleti.

A chloupky téměř neporostou

Ten, kdo pravidelně podstupuje epilaci za účelem hladké a svůdné pokožky, by dal bůhvíco za to, aby mohl proceduru podstoupit pouze jednou za život a dost. Pokud se rozhodnete pro fotoepilaci v Plzni či Hradci Králové, můžete se svému snu velmi přiblížit. Jedná se o epilační proces přístrojem, který na základě světelného záblesku transformovaného na teplo, prochází přes pokožku a zasahuje vlasový kořínek takovým způsobem, že v konečné fázi dojde k významnému zredukování růstu chloupků. Přístrojem je možno ošetřit kteroukoliv část těla.

Jak na celulitudu

Celulitida neboli dermatopanniculosis deformans je rozšířená především mezi ženami. Trpí jí kolem osmdesáti procent žen nad 20 let, muže postihuje málokdy. Dispozice k ní se dědí z matky na dceru a jejím předpokladem je zvláštní struktura kůže.

Tento syndrom nazývaný původně cellulitis, není vlastně žádná nemoc, jak by se mohlo podle zakončení -itis zdát. V běžném jazyce se prosadilo označení celulitida. Podle jejího vzhledu se nerovné a dolíčkované kůži na stehnech, kyčlích a zadečku říká také pomerančová kůže. Jedním ze způsobů, jak si od celulitidy pomoci, jsou vitalizující masáže v Hradci Králové či v Plzni nebo použití radiofrekvence tamtéž.

Příspěvek byl publikován v rubrice Služby, Zdraví, životní styl se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.