Leptání VIN kódu ostrava

Leptání VIN kódu v Ostravě. Snažte se zabezpečit váš vůz. My vám s tím v AUTOSKLO-TIP Ostrava rádi pomůžeme. Znemožněte zloději krádež vašeho automobilu tím, že si necháte vyleptat VIN kód na všechna skla na vašem autě. Věříme, že vám to hodně pomůže. Podle statistik je o 95% menší šance, že vám zloděj auto ukrade.

Nechte si vyleptat VIN kód a spěte v noci klidněji. Uděláme to precizně a zaregistruje vás do Evropské databáze. V případě krádeže je po autě vyhlášeno celostátní pátraní a navíc budou uvědomění veškeré státy Evropské únie.

Věříme, že touto službou dokážeme snížit počet krádeží automobilu. Není to vůbec příjemný pocit, když přijdete ráno na parkoviště a vaše auto již tam není. Navíc takové vyleptání VIN kódu na autoskla je levná záležitost. Pokud zkombinujete leptání VIN kódů ještě s mechanickým a elektrickým zabezpečení, tak snížíte riziko krádeže opravdu razantně.

Příspěvek byl publikován v rubrice Obchod, prodej, Služby se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.