Expert přes podlahové topení jménem HST Žichlínek

Kdybychom pátrali v historii společnosti HST Žichlínek s.r.o., zjistili bysme, že počátky jejího vzniku jsou až někde v roce 1990. Své zkušenosti získávala mimo jiné také v zemích Západní Evropy, kde se také poprvé seznámila s pojmem podlahové topení, které právě v tomto období zažívalo na západě obrovský boom. A tak se v roce 1996 společnost HST Žichlínek s.r.o. rozhodla přivést tento způsob vytápění k nám do České republiky. Rozšíření o šest systémů podlahového vytápění zaručovalo maximální kvalitu a komfort v otázce vytápění pro nejrůznější typy staveb.

Jaké jsou jeho výhody?

Důvodů, proč si pořídit podlahové topení je opravdu velké množství. Nejdřív ze všeho, než člověk k pořízení tohoto druhu vytápění kývne, je důležité zvážit finanční stránku pořízení. Podlahové vytápění má totiž nejen pořizovací náklady nižší než klasické radiátory, ale také jejich provozní náklady jsou v tomto porovnání daleko menší. Další důležitou roli, na kterou by se mělo určitě přihlížet při zvažování, zda pořizovat či nikoliv, je komfort. Podlahové topení je totiž naprosto úžasná věc v tom, že si budete užívat každý krok po vyhřáté podlaze, který bude zejména v chladných měsících o to intenzivnější.

Vsaďte na zkušenost

Když se tedy už rozhodnete při rekonstrukci vašeho bytu, či při stavbě rodinného domečku o pořízení podlahového topení, rozhodně byste měli vsadit na kvalitní a zkušenou firmu, kterou bezesporu HST Žichlínek s.r.o. je. Pokud si ovšem chcete podlahové topení nainstalovat ve vlastní režii, i tak vám může být tato společnost užitečná, například nabídkou sortimentu materiál pro podlahové topení. Kromě toho jsou v nabídce této společnosti také kondenzační kotle, oběhová čerpadla a mnohé další věci, které budete určitě při pořizování podlahového topení potřebovat. V případě, že se chcete nechat inspirovat, nebo jen ze zvědavosti nakouknout do obchodu, můžete tak učinit v pohodlí vašeho domova a to přímo na internetové stránce Zichlinek.cz.

Příspěvek byl publikován v rubrice Dům, byt, zahrada se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.