Jak poznáme správného finančního poradce

Finance jsou v této době tématem číslo jedna. Je důležité je umět vydělat a ještě více je důležité se o ně hezky postarat.  V té první části si bohužel budeme muset poradit sami, ovšem v oblasti starání se o finanční prostředky můžeme využít služeb a rad zkušených finančních poradců, kteří jsou připraveni nám se vším s radostí pomoci. Ovšem finančních poradců je více jak hub po dešti, jak má tedy člověk neznalý věci a této oblasti rozpoznat toho pravého od nepravého?

Nechť mluví činy

Bezesporu a jakékoliv debaty je nejvýmluvnějším důkazem kvality, odbornosti a celkově toho, že se jedná o finančního poradce na svém místě, to že má za sebou nějaký výsledky. Pokud se může pochlubit mnoha úspěchy, spokojenými klienty a více než příznivými referencemi na svou osobu, není snad lepšího přání. Jako bonus k tomu může být nějaký fajn vysokoškolský titul, příjemné vystupování a sympatičnost.

www.hledamporadce.cz

Vyhledání finančního poradce může být běh na dlouhou trať, tudíž je na místě si obout pohodlné boty a betelně se psychicky vyzbrojit. Celkem dobrou pomůckou a vodítkem vám může při pátrací akci po šikovném poradci být seznam finančních poradců, který bez sebemenšího problému vygooglíte na internetu. Na vás pak jen zbývá si jednotlivé poradce proklepnout a zjistit, který bude ten pravý. Samozřejmostí je, že nemusíte veškeré své jmění vkládat do rukou jednoho jediného. Daleko rozumnější je varianta diverzifikace rizika, kdy své finance svěříte více finančním poradcům a tudíž eliminujete riziko, že přijdete o střechu nad hlavou.

Ekonomika je stále jako na houpačce a obyčejný smrtelník nepohybující se v této branži jen těžko dokáže odhadnout průběh věcí budoucích. Proto není úplně na škodu mít po ruce někoho zkušeného, kterého se můžeme v případě pochybností zeptat a poprosit o radu. A právě v této chvíli přichází na scénu náš finanční poradce s lavinou rad a doporučení a to vše s úsměvem na tváři.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.