Založení firmy (s.r.o.)

_založení s.r.o.Zakládali jste někdy firmu? Ano? Pak určitě víte, že takové založení s.r.o. přes veškerou snahu a dobrou vůli na vaší straně není procházka parkem. Neustále narážíte na nějaké komplikace a než se vůbec můžete pustit do vlastních aktivit, jen po vás každý něco chce, aniž by vám něco nabídl na oplátku. Ale tohle se dá zjednodušit. Jak, ptáte se?

Pohodlné a rychlé založení s.r.o.

Pro pohodlné založení sro je tu naše služba virtuální kanceláře. Nemusíte totiž platit za to, co využijete jen občas. Potřebujete jen trvalé sídlo, příjem pošty, několik kontaktů a prostory jen tehdy, když opravdu něco provádíte nebo pořádáte. Jinak jsou vám spíše na obtíž a jen se musí uklízet. Svěřte se do naší péče a zařídíme vám virtuální kanceláře přesně podle vašich představ.

Bližší informace a ceny založení s.r.o. společnosti Profi-kancelář získáte na webové adrese www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika, Rady, tipy, Služby se štítky , , , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.