Virtuální sídlo společnosti

K výkonu určitých druhů podnikání jako jsou například finanční a daňový poradci, IT vývojáři, programátoři nebo třeba stavební firmy není zcela nutné mít svou vlastní kancelář. Pro tyto podnikatele je zajímavou volbou tzv. možnost virtuálního sídla firmy v Praze či virtuální kanceláře a to především z úsporných důvodů. Toto místo je pak zapsáno v obchodním rejstříku jako sídlo společnosti. Ti úspěšnější podnikatelé nechtějí mít sídlo firmy v místě svého bydliště a raději vyhledávají lukrativnější místa, například v Praze. Ve všech těchto případech je právě naše virtuální kancelář ideální volbou.

Virtuální sídlo společnosti  – jak je to s poštou?

Napadá vás otázka, jak je to s příchozí korespondencí, pokud využíváte službu virtuální sídlo firmy? Na adrese našeho kancelářského centra je k dispozici pracovník recepce, který vás upozorní na příchod korespondence či zanechané vzkazy telefonicky, e-mailem nebo SMS. Na vaši žádost lze dopis obratem přeposlat nebo jej naskenovat a poslat elektronicky e-mailem. Při službě poskytnutí sídla společnosti si můžete zvolit, zda chcete poštu vyzvedávat osobně nebo si ji nechat přeposílat na zvolenou adresu. Samozřejmě, že si můžete kdykoli pro poštu přijít osobně. Vám i vašim zákazníkům se věnuje spolehlivá stálá každodenní recepce na adrese.

Lukrativní sídlo firmy v Praze

Velkou výhodou virtuálního sídla společnosti je to, že poskytuje veškeré výhody kvalitní lokality sídla i bez vaší přítomnosti. Díky této službě získáte sídlo vaší firmy na Praze 1, Praze 2, Praze 3 nebo Praze 9. A přitom můžete pracovat v pohodlí vašeho domu či bytu. Pokud za vámi klienti na tzv. dobrou adresu přijdou neohlášeni, pracovníci naší společnosti se jim budou věnovat. V případě potřeby vám bude k dispozici zasedací místnost s veškerým kancelářských vybavením přímo v místě sídla společnosti.

Pokud vás  nabídka virtuální sídlo společnosti zaujala a chtěli byste se dozvědět více, navštivte webové stránky www.profi-kancelar.cz, kde se dozvíte více.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika, Obchod, prodej, Rady, tipy, Služby se štítky , , , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.