Využijte službu virtuální kanceláře

Mnoho lidí chce podnikat, ale chce zároveň investovat minimální prostředky. V dnešní době je ekonomicky velice výhodné řešení, a to pronájem virtuální kanceláře. Tato virtuální kancelář má exkluzivní adresu v Praze. Kromě uspořených peněz za skutečnou kancelář, ušetříte i za lidi, kteří by zde byli zaměstnáni a následně i placeni.

Co získáte ve virtuální kanceláři?

Předně ušetříte! Neplatíte totiž zbytečně například za asistentku, účetního či marketingového kreativce. To vše vám totiž zajistí virtuální kancelář přesně v rozsahu, jaký potřebujete. Ale to není vše. Již základní varianta virtuálního sídla zahrnuje kompletní servis: sídlo společnosti či kontaktní adresu, vlastní zákaznickou telefonní linku s obsluhou či přesměrovanou na váš mobilní telefon, neomezený příjem a přeposílání korespondence, zasedačku k jednání s klienty či úřady. Virtuální kancelář můžete mít v centru Prahy, např. na Praze 1, Praze 2, Praze 3 nebo v ekonomické variantě na Praze 9 – svou firmu můžete řídit odkudkoliv, třeba z chaloupky na Moravě! Vaši zákazníci za vámi „na dobrou adresu“ mohou přijít bez ohlášení a pracovníci virtuální kanceláře se jim budou věnovat. Na domluvená jednání vám bude k dispozici zasedací místnost s veškerým kancelářským i cateringovým servisem.

Přehled jednotlivých nabízených programů

Hlavní programy služeb virtuální kanceláře:

  • PROFI SÍDLO (základní program sídla)
  • PROFI KANCELÁŘ (virtuální kancelář)
  • moje PROFI (vlastní konfigurace služeb)

Více o programech a cenách naleznete zde:
www.profi-kancelar.cz/cenik-virtualni-kancelar-sidlo-firmy/

Virtuální kancelář a její zázemí

Služby virtuální kanceláře nebo sídla firmy nabízí společnost Profi-kancelář. Zde vám poskytnou adresu nového sídla nebo kanceláře i s dalšími službami, jako je recepce, která se postará o vaše návštěvy, vyzvedne poštu, vzkazy, přepojí hovory klientů na vás apod. Můžete si objednat svou vlastní zákaznickou linku, operátor na recepci se tedy představí jménem vaší firmy, hovor na váš přepojí, popř. převezme a předá vzkaz. Rovněž můžete využít účetních služeb, daňového poradce či servis k založení společnosti.

Virtuální kancelář a virtuální sídlo jsou skutečné prostory. V případě, že budete potřebovat k jednání s klienty nebo kolegy kancelář, Profi-kancelář má na všech adresách plně vybaveny místnosti pro vaše schůzky. Zdarma je vám k dispozici zasedací místnost pro jednání s úřady. Jistě oceníte připojení k wi-fi, kopírku, tiskárnu, projektor a také občerstvení.

Bližší informace o konkrétních podmínkách virtuální kanceláře v Praze získáte na bezplatné zákaznické lince 800 880 110, nebo na webových stránkách www.profi-kancelar.cz.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika, Rady, tipy, Služby se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.