Grundfos – značka čerpadel

Potřebovali jste někdy čerpadlo? Pátrali po těch nejlepších a narazili na značku Grundfos? Pokud ano, není divu. Společnost Grundfos je totiž jedním z největších výrobců čerpadel – typu oběhových, na světě.

Kde se tu Grundfos vzal?

Společnost Grundfos pochází z Dánska. Byla tam založena těsně po II. světové válce. Grundfos se soustředí na výrobu oběhových čerpadel. V tomto ohledu je špičkou nejen v Evropě, Asii a v neposlední řadě i v Americe. To dokazuje i rozsáhlost společností se sídlem ve 45 zemích. Tradice dlouhá přes 60 let dokázala, že si Grundfos stále bude držet prvenství v tomto oboru.

Grundfos také s vážným zájmem pohlíží na ekologii a problematiku životního prostředí. Tudíž jsou čerpadla Grundfos nejen spolehlivá a uživatelsky pohodlná, ale také šetrnější a navíc spoří energii.

Čerpadla Grundfos

Oběhová čerpadla se používají na cirkulaci vody. Toho je zapotřebí například v systému topení nebo klimatizace. Čerpadla Grundfos jsou zpravidla dělány v energetické třídě A. Tyto čerpadla spoří energii minimálně o 60%. O energetické třídě informují štítky, které jsou u každého produktu Grundfos.

Ceny za oběhová čerpadla Grundfos se liší. Zpravidla to bývá podle typu čerpadla, výkonu čerpadla apod. Ceny se mohou nejčastěji pohybovat mezi 2000,- a 4500,- Kč. Tato cena se vám možná může zdát velká, ale věřte, že díky energetické třídě A, ve které čerpadla Grundfos pracují, se vám vložená investice vrátí.

Současná novinka čerpadlo ALPHA2 je elektronicky řízené čerpadlo. Toto čerpadlo si samo analyzuje model vytápění a podle toho dál přizpůsobuje svůj provoz. Současně pracuje, tak aby docházelo k co nejnižší spotřebě energie. Je to ideální čerpadlo Grundfos hodící se do prostředí, kde se teplota neustále mění. To může být například domácnost. Obsahuje také LED display, kde si můžete vždy zkontrolovat aktuální výkon. Grundfos ALPHA2 vždy pracuje v optimálních pro vás i vaši peněženku.

Kde jsou čerpadla Grundfos k sehnání?

Tuto kvalitní značku je možné sehnat z pohodlí domova v internetovém obchodě www.e-cerpadla.cz kde kromě oběhových čerpadel Grundfos naleznete i další výrobky různých značek a také cenné rady a informace.

Příspěvek byl publikován v rubrice Dům, byt, zahrada se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.