Daňová optimalizace v době korony

Dnešní článek vám přináší odkazy na souhrn třech velmi zajímavých a přínosných článků, které předkládá čtenářům tyto aktuální témata:

Již více dalších informací najdete i s odkazy na konkrétní články v článku níže. Tam naleznete všechny aktuální informace.

Daňová optimalizace v době korony

První článek s titulkem “Daňová optimalizace v době korony” rozebírá to, že vládní opatření v souvislosti s koronavirovou pandemií zasáhla také do daňové oblasti. Z důvodu poklesu tržeb firem i z důvodu omezení osobního kontaktu s úřady byly vůči daňové veřejnosti učiněny některé vstřícné kroky. Dále článek popisuje přerušení EET, zpětné uplatnění daňové ztráty a další tipy.

Virtuální kancelář s asistentkou a drive-in recepcí

Druhý článek s nadpiskem “Virtuální kancelář s asistentkou a drive-in recepcí” rozebírá to, že v nynější době, kdy se svět potýká s pandemií a kdy se lidé snaží nebýt v kontaktu s ostatními, je velkou výhodou drive-in recepce. Tato služba  nabízí komfortní a bezpečné drive-in vyzvednutí firemních i osobních zásilek od poštovních a spedičních služeb. Když má klient cestu kolem sídla, stačí zastavit před vchodem na recepci a zatelefonovat. Recepční pak následně všechny zásilky umístí klientovi přímo do vozidla a to bez čekání ve frontě, domlouvání s kurýry a vše najednou. Pro více informací o této inovativní službě si přečtěte ve zmíněném článku.

Mohu podnikat když jsem v insolvenci?

Třetí a poslední článek s názvem “Mohu podnikat když jsem v insolvenci?” rozebírá, že do insolvence se lze dostat jak neúspěchem při podnikání, tak v běžném osobním životě. Podnikatel se může dostat do druhotné platební neschopnosti nebo přecení své schopnosti a nedokáže včas splácet dluhy. Na vině může být také například neuvážené čerpání úvěrových produktů nebo souhra okolností a ztráta příjmu. Článek také rozebírá tři oblasti a to insolvenci, konkurs a oddlužení.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.