Jednoduché založení sro na klíč

Pokud máte v plánu založit firmu sro zajistíme vám konzultaci s profesionály a pomůžeme vám řešit různé varianty a návrhy. U nás probíhá vše hladce, bez zbytečného a zdlouhavého čekání. Připravíme pro vás společnost, která bude základem, pro váš budoucí růst. Obstaráváme veškeré právní a administrativní úkony. Stačí pouze pár dní a můžete být majitelem nové firmy a nastartovat, vaší úspěšnou kariéru. Založení firmy nebo založení sro bývá zpravidla velmi náročný proces, především z pohledu vynaloženého času a množství financí. Založení sro a její následný zápis do obchodního rejstříku, patří mezi nejtěžší okamžiky, které čekají na každého nového majitele firmy. Tomuto procesu se můžete s naší pomocí vyhnout.

Založení sro na klíč od nás

Všechny starosti spojené s procesem založení sro můžete delegovat na nás a my vám zprostředkujeme vše potřebné, od zpracování důležitých dokumentů, přes komunikaci se všemi úřady, až po předložení potřebných listin, které vás budou opravňovat k vlastnictví nové společnosti.

Založení sro tak může proběhnout během dvou týdnů, v rámci nichž se nemusíte o cokoliv starat. Tento proces je vykoupen velice nízkými finančními poplatky a z hlediska času vás nebude stát už vůbec nic.

Stačí, pokud předáte všechny potřebné podklady, které po vás budou vyžadovány během vstupní konzultace, a následně již vyčkáváte na další kroky. Součástí založení sro na klíč jsou úkony, jako:

  • Notářský zápis
  • Živnostenské oprávnění
  • Registrace na úřadech a do obchodního rejstříku

Bližší informace o založení sro získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika, Rady, tipy, Služby se štítky , , , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.