Přečtěte si článek o virtuální kanceláři

Chcete mít sídlo vaší společnosti na jednom z nejlukrativnějších míst v Praze? Rádi byste se vyhnuli otravným návštěvám finančních úředníků? Chcete si dát na vizitku sídlo společnosti, které vás bude skutečně reprezentovat? Potřebujete přepojit telefonní linky na váš mobil, posílat poštu, zařídit pracovní schůzku na adrese vašeho sídla?

Pokud jste na většinu odpovědí řekli Ano, tak pro vás máme řešení. Možnost založit si virtuální kancelář nebyla nikdy jednodušší. Virtuální kancelář Praha od společnosti Profi-kancelář s.r.o. nabízí svým zákazníkům kvalitní služby, výběr několika sídel a zajímavé programy služeb.

_Virtuální kancelář PrahaNastavte si služby dle vašich potřeb

Profi-kancelář si pro vás připravila hned trojici variant programů pro virtuální kancelář, přičemž představuje i žádanou službu „Moje Profi.“ „Moje Profi“ je možnou alternativou, která slouží k tomu, abyste si svou novou kancelář, nebo sídlo firmy navrhli dle svých představ a finančních možností. Tento on-line konfigurátor nabízí volbu kancelářského centra, pošty, telefonu, zasedací místnosti, či dalších služeb.

Nejoblíbenějším předplaceným programem pro virtuální kancelář je balíček „Virtuální kancelář Mini – sídlo.“ Jeho základní varianta obsahuje sídlo společnosti a kontaktní adresu, označení firmy na budově, či služby recepce včetně uvítání hostů. Ceny se pohybují již od tří set deseti korun na měsíc. Vaši virtuální kancelář můžete získat na sídlech v centru metropole, třeba na Karlově náměstí a ve Školské ulici, nedaleko ulice Vodičkova.

Virtuální kancelář není náhradou, ale nadstavbou

Mimo tento program můžete využít i varianty „Virtuální kancelář Profi-sídlo“ a „Profi-kancelář.“ Ve verzi „Profi-kancelář“ tak kromě samotného sídla společnosti a kontaktní adresy získáte i neomezený příjem korespondence, její týdenní nebo měsíční přeposílání, či upozornění na došlou korespondenci pomocí e-mailů a SMS. To ovšem není vše. Jistě využijete i telefonní linku s operátorem, skenování, úschovu zásilek a třídění pošty zdarma. Navíc se nabízí i možnost, používání zasedacích místností na dvě hodiny v měsíci zcela zadarmo.

Pokud tedy chcete udělat na své obchodní partnery dojem, vyvarovat se stresovým situacím, či jen umístit svou firmu na lákavou adresu využijte nabídku virtuálních kanceláří od společnosti Profi-kancelář.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika, Rady, tipy, Služby se štítky , , , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.