PŮJČKA BEZ DOLOŽENÍ PŘÍJMU

Půjčka bez doložení příjmu je ideálním řešením pro ty, kteří nemohou z jakéhokoliv důvodu prokázat výši svého příjmu ze zaměstnání či své výdělečné činnosti. V dnešní době je běžné, že je zaměstnanec placen různými finančními bonusy, které ale zaměstnavatel nepřiznává (např. diety apod.). Nebo živnostníci mají příjmy, se kterými jsou schopni splácet půjčky, ale kvůli nákladům v daňovém přiznání, které po jejich odečtení vychází nulové, jsou u finančních institucí zaevidováni jako nebonitní žadatelé a žádost o půjčku jim je automaticky zamítnuta.
Soukromí investoři si tuto skutečnost uvědomují a vědí, že reálné příjmy se liší od těch prokazatelných. Půjčka bez příjmu je proto oblíbenou a ve většině případů jedinou možností, jak získat potřebné finanční prostředky. Pokud nemůžete z jakéhokoliv důvodu doložit svůj příjem, jsou pro Vás půjčky bez potvrzení o příjmu ideálním řešením.
Jelikož se jedná o nebankovní půjčku bez doložení příjmu, je tato forma půjčky řešením i pro problémovější klientelu, neboť se nenahlíží do registrů dlužníků. Potýkáte se s podobnými skutečnostmi, jako:

1. Prokazatelná výše příjmu je nízká a v bance Vám na základě toho žádost zamítnou?

2. Je pro Vás složité doložit příjem z jakéhokoliv důvodu?

3. Pracujete, ale nemáte uzavřen pracovní poměr a z toho důvodu nemůžete doložit příjem, i když je dostatečný na to, aby jste byli schopni splácet půjčku bez příjmu?

Právě pro Vás jsou půjčky bez dokládání příjmu správnou volbou a možným řešením Vaší finanční situace!

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.