Podlahy a návrat ke klasickým materiálům

V poslední době se lidé stále častěji vracejí k tradičním materiálům. A to se týká i stavebnictví a realizací interiérů i exteriérů. Tradičním a skvělým materiálem je dřevo. Stále oblíbenější je realizace dřevostaveb. Také dřevěné podlahy jsou znovu velmi žádané a oblíbené. Mohou být zhotoveny z různého dřeva, i z exotického, které má velkou pevnost a odolnost. Na každý druh se hodí jiné dřevo. Dřevo vypadá v interiéru krásně a tradičně. Vytváří nezaměnitelnou pohodovou a hřejivou atmosféru. Má úžasnou užitnou hodnotu. Neobvyklá kresba exotického dřeva je často využita v bytovém designérství. Exotické dřevo se dále dá využít na stavbu různých venkovních teras, třeba okolo bazénů.

Krásná nová podlaha

Nová dřevěná podlaha vypadá nádherně. A navíc vám může vydržet po mnoho let. Stačí vědět, jak se o ni starat, a tyto postupy dodržovat. Moderní podlahy z kvalitního dřeva jsou velice odolné a pevné. Vždy je po určitém čase nutná renovace. Ta ovšem značně prodlouží životnost. Vybíráme vždy ty nejvhodnější a kvalitní dřeviny. Všechny díly jsou ošetřeny perfektní povrchovou vrstvou. Naše produkty se vyznačují pevností, celoplošnou stabilitou, nehrozí nežádoucí skřípání a vrzání při chůzi, které je známkou nesprávné a nekvalitní pokládky.

Starým parketám odzvonilo

Staré parkety, jak je známe z minulosti, jsou úplně něčím jiným, než dokážeme nabídnout v dnešní době. Netradičním prvkem doma, v kanceláři nebo třeba v tělocvičně, který se vám jistě bude velice zamlouvat, jsou bambusové podlahy. Jde o nový trend, stále více populární jak v zahraničí, tak i u nás. Je to velmi tvrdý a odolný materiál, tvrdší než dubové dřevo. Skvěle odolává opotřebení, takže zejména do tělocvičen jde o revoluční produkt. Bambus je navíc rychle obnovitelný zdroj, tudíž je taková podlaha i šetrná vůči životnímu prostředí.

Příspěvek byl publikován v rubrice Dům, byt, zahrada, E-shop se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.