Odtahovka SOS24 – rychlá a účinná pomoc pro motoristy

Komplexní a spolehlivý servis vám v kraji Vysočina poskytne odtahová a asistenční služba SOS24. Její profesionální a zkušený tým působí na D1 a v regionech Jihlava, Humpolec, Havlíčkův Brod, Velké Meziříčí. Dvacet čtyři hodin denně, 365 dní v roce, včetně svátků a víkendů, můžete v nouzi  volat o pomoc. Odtahová služba SOS24 zajistí bezpečný odtah porouchaného nebo havarovaného vozidla, a řidiči mohou využít i možnosti následné opravy jejich vozu v autoservisu Jihlava. Tým SOS24 pracuje v odtahových službách už dlouhou dobu, a proto dobře ví, jak motoristům co nejvíce ušetřit námahu, čas i finanční náklady. Na telefonu 608 919 190 je vám odtahovka Vysočina kdykoliv k dispozici!

 

Proč využít služeb SOS24

Profesionální odtahová a asistenční služba Jihlava nabízí řidičům kompletní balík služeb v oblasti motorismu. Pokud SOS24 zavoláte, její pracovníci přijedou na místo určení ve dne v noci, za každého počasí. Navíc odtahová služba Vysočina funguje pro motorová vozidla do sedmi tun v rámci celé Evropské unie! Přepravovaná vozidla budou bezpečně převezena na místo určení, případně do autoservisu Jihlava. V čase opravy vám SOS24 může zapůjčit náhradní vůz.

 

Oprava drobných defektů přímo na místě 

Pokud jste na cestě a máte defekt nebo vám dojde palivo, na zavolání vám asistenční služba pro regiony Havlíčkův Brod, Jihlava, Humpolec, Velké Meziříčí a úseky dálnice D1 okamžitě vyjede na pomoc. Drobné opravy budou řešeny přímo na místě, včetně výměny pneumatiky. Tým SOS24 zajistí i dovoz a dolití paliva, otevření uzamčeného vozidla, start přes kabely apod. Stane-li se, že vaše auto bude nepojízdné a asistenční služba jej nebude moci na místě opravit, odtahovka se postará o odtah vozidla do servisu, kde bude závažnější porucha odstraněna. Asistenční služba pro pomoc v nouzi v kraji Vysočina je určena všem řidičům osobních vozů a malých či středních nákladních aut.

Příspěvek byl publikován v rubrice Služby. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.