Zřiďte si půjčku na webu Chytra-pujcka.cz

Chcete-li si sjednat snadně dostupnou půjčku od seriózního poskytovatele, obraťte se na oblíbený web Chytra-pujcka.cz.

Nebankovní půjčky bez příjmu:

Na internetové stránce Chytra-pujcka.cz najdete i nebankovní půjčky bez příjmu. Nevyužívají je pouze nezaměstnané osoby, ale i mnozí další, např. ti, kteří mají nepravidelný příjem, lidé mající jiné příjmy než z pracovní činnosti, či ti, kteří nechtějí ukazovat své příjmy, třeba z důvodu, že by na půjčku nestačily.
Nebankovní půjčky bez poplatku předem vám dávají jistotu serióznosti. Poplatky předem mohou totiž v některých případech zavánět podvodem. Na webu Chytra-pujcka.cz jsou však nabízené půjčky jen od seriózních poskytovatelů.
Máte zájem o půjčky od soukromých osob? Rovněž jsou bez prokazování příjmu. Jde o úvěry, které jsou velmi variabilní. Podmínky závisí na konkrétním poskytovateli.

Chytra-pujcka.cz nabízí:

A jaké konkrétní finanční produkty na vás na webu Chytra-pujcka.cz čekají? Jsou jimi Ferratum půjčka, Provident půjčka a americká hypotéka.
Ferratum půjčku volte v případě, že hledáte krátkodobou půjčku a požadujete jen menší sumu peněz nepřesahující 10 000 Kč. Provident Finanncial vám nabízí až 50 000 Kč. Více peněz vám poskytne americká hypotéka. Konkrétní suma závisí na nemovitosti, kterou ručíte. Můžete dosáhnout půjčky ve výši až 10 milionů korun. Na rozdíl od klasické hypotéky není nutné peníze z tohoto produktu využít na účely bydlení. Je jen na vás, co budete těmito penězi financovat. Podmínkami pro získání americké hypotéky jsou kromě ručení nemovitostí věk nad osmnáct let a trvalý pobyt v České republice. Finanční produkt je určený pouze fyzickým osobám. O jeden úvěr mohou žádat maximálně čtyři žadatelé. Podmínkou však je, že nesmí bydlet ve více než dvou domácnostech.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.