Řekněte „yes“ výhodné půjčce

Seriózní a snadno dostupné – To jsou hlavní požadavky, které mají dnes lidé na půjčky. Vybírejte si finanční produkty z nabídky Yespujcky.cz. Všechny splňují výše uvedené požadavky.

Multirent půjčka:

Multirent půjčka vám poskytne částku od 10 000 do 30 000 Kč. Můžete si ji vzít na dobu jednoho až tří let. Při jejím vyřízení se nenahlíží do registru dlužníků, nepředkládá se příjem, je bez zástavy majetku a bez poplatků.
Při vyřizování půjčky předkládáte občanský průkaz, druhý doklad totožnosti, SIPO – konkrétně 2x SIPO s vyznačenou úhradou na poště či 2x SIPO + 2x bankovní výpis s jeho úhradou.

Smart půjčka:

Chcete si půjčit více? Se Smart půjčkou si můžete půjčit částku od 5 000 do 50 000 Kč. I tu najdete na webu Yespujcky.cz. Smart půjčka je bez ručitele a bez zástavy majetku. Může sloužit i jako půjčka na mateřské. Peníze splácíte po dobu osmi či třinácti měsíců.
Smart půjčka má jednoduché podmínky. Jsou jimi věk nad osmnáct let, trvalý pobyt na území ČR a stálý příjem. Půjčka se hodí rovněž na refinancování jiných půjček.

Další Yes půjčky:

Na webu Yespujcky.cz na vás čekají i další půjčky online. Jsou jimi Ferratum půjčka, Kredia půjčka, Provident půjčka, Home Credit půjčka, Profi Credit půjčka, Česká spořitelna půjčka, Vitacredit půjčka a Grand půjčka.
Uvedené finanční produkty se liší poskytovanou částkou i dalšími parametry. Mají však několik společných rysů. Mezi hlavní patří serióznost poskytovatele a snadná dostupnost.
Ať už vás zaujme jakákoliv půjčka, můžete si ji hned vyřídit na webovém portálu Yespujcky.cz. Zabere vám to jen malou chvilku. Vyplníte online žádost a nebude-li nic bránit poskytnutí půjčky, získáte ji v krátké době. Půjčit si může být snadné, když víte jak na to.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.