Oriflame – síla bio vytažků

Organická síla bio výtažků od Oriflame

Oriflame klade velký důraz na ekologii, zachovávání přírodní rovnovováhy a ochranu životního prostředí. Vždyť i Švédsko, odkud Oriflame. pochází, patří k nejčiščím zemím na světě.

Oriflame bio výrobky

S cítěním pro čistotu a jednoduchost Oriflame zpracovává přírodní látky tak, aby zůstal zachován co nejvyšší pěstítcí účinek aktivních látek. Oriflame používá procesy, jako je mechanické lísování ( např. avodádový olej), extrakce (např. výtažky z břízy), biotechnologie ( např. Fermentace kyseliny hyaluronové z cereálních extraktů) a syntéza ( např. triglyceridy z kokosového oleje).

Oriflame produkty s bio výtažky

Použité rostliny, které jsou hlavními kosmetickými přísadami pleťové řady – bio kosmetika Oriflame., jsou pěstovány v bio podmínkách v okologicky neporušených oblastech bez použití pesticid a chemickách hnojiv. Plody a byliny jsou sbírány ve správném období, nesmí být nedozrálé, vysušené nebo přemrzlé. Všechny výrobky Oriflame dermatologicky testovány.

Pleťová kosmetika Oriflame.

Řada Pure Nature Oriflame. – vychutnejte si tajemství přírodní síly levandule a borůvek. Borůvky jsou bohaté na účinné antioxidanty a díky tomu dokáží chránit pokožka před stresem každodenního života. Po staletí se borůvky používají ke zklidnění a hydrataci pleti. Levandule je přirozeně aromatická bylina,je zdrojem jednoho z dvanácti základních esenciálních olejů v aromaterapii, Výtažek z levandule vyrovnává hladinu hydratace pokožky, zklidňuje a zjemňuje pokožku. 

E-shop Oriflame najdete zde.

Zklidňující pleťová voda s výtažky z borůvek a levandule

 

Zklidňující pleťová voda s výtažky z borůvek a levandule

 

Příspěvek byl publikován v rubrice E-shop, Nakupování se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.