Přemýšlíte kam se sídlem firmy?

K výkonu určitých druhů podnikání není zcela nutné mít svou vlastní kancelář. Zaměstnání v podobě finančních a daňových poradců, IT vývojářů, programátorů nebo třeba stavební firmy využívají možnost virtuálního sídla firmy v Praze či virtuální kanceláře především z úsporných důvodů. Reprezentační sídlo firmy je pak zapsáno v obchodním rejstříku. Mnozí tuto možnost uvítají taktéž z důvodu, že budou spadat pod vytíženější pražský finanční úřad, adresa virtuálního sídla firmy je lukrativnější nebo protože jim nebylo umožněno zaregistrovat si sídlo firmy v místě provozovny. Trochu úspěšnější podnikatelé nechtějí mít sídlo firmy v místě svého bydliště. Ve všech těchto případech je virtuální kancelář ideální volbou.

Sídlo firmy v Profi-kanceláři

Co se každodenního provozu sídla firmy i týče, nemusíte být na dané adrese přítomni a v podstatě se o jeho provoz nemusíte nikterak starat. Pokud ale potřebujete prostory k jednání, máte svou virtuální kancelář naprosto běžně “nevirtuálně” k dispozici. Ušetříte nemalé částky za stálé pronájmy a i přes to můžete v případě potřeby využít plně vybavenou kancelář přímo v místě, kde budete mít sídlo firmy. Krom služeb pronajmutí kancelářských prostor nabízí někteří poskytovatelé i nadstandardní služby, tzv. “back office”.

Nás zaujala firma Profi-kancelář (více na www.profi-kancelar.cz) a její dodatkové služby. Můžete využít veškerý servis jako je přeposílání korespondence, vyřízení telefonních hovorů a kompletní administrativu.

Nejen sídlo firmy

Sídlo firmy není jedinou nabízenou službou. Společnost Profi-kancelář nabízí také založení firmy, zpracování účetních materiálů, daňová přiznání a kvantum dalších služeb, které jsou prováděny na té nejvyšší úrovni. Všechny procesy jsou realizovány v rámci legislativních a právních norem, takže naprosto korektně. Staňte se také jedním z mnoha úspěšných pražských podnikatelů, kteří díky své zvučné adrese získali přízeň mnoha solventních klientů.

Hlavní programy služeb firmy Profi-kancelář:

  • sídlo firmy PROFI SÍDLO (základní program sídla)
  • sídlo firmy PROFI KANCELÁŘ (virtuální kancelář)
  • sídlo firmy moje PROFI (vlastní konfigurace služeb)

Sídlo firmy lze objednat u firmy Profi-kancelář s.r.o. a rovnou využít i jejích adres a to Praha 1, Praha 2, Praha 3 a Praha 9.

Bližší informace o cenách získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.

Příspěvek byl publikován v rubrice Finance, ekonomika se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.