Půjčovna lodí na řeky Berounku, Otavu a Ohři

 

Půjčovna lodí Berounka, Ohře, Otava

Plánujete letní dovolenou a stále přemýšlíte, jaký program zvolíte? Pokud máte rádi teplé počasí, koupání a k tomu trošku pravého dobrodružství, doporučujme strávit dovolenou jak vodáci. Naše půjčovna lodí Berounka, Ohře, Otava Vám poskytne vodácké vybavení na řeku Berounku, Ohři, Otavu, ale i jiné české řeky. S výběrem vodáckého vybavení Vám pomohou naši zkušení lektoři a na Vás je, v jaké oblasti České republiky Vaší dovolenou strávíte a jakou řeku si ke sjezdu vyberete. Půjčovna lodí U Čerta Vám také nabízí organizaci celé vodácké dovolené. Zajistíme přepravu vypůjčených lodí a dalšího vodáckého vybavení, poskytneme Vám zkušeného instruktora a zajistíme tak i základní výcvik vodácké dovednosti. Nezapomínáme ani na ty nejmenší a organizujeme pro ně dětské vodácké kurzy a vodácké výlety, výhradně na území České republiky. Nejčastěji jsou tyto kurzy organizovány na řece Berounce, Ohři a Otavě. Na děti po celou dobu kurzu dohlíží zkušení a akreditovaní instruktoři a cvičitelé vodní turistiky.

Školní vodácké kurzy

 

Provádíme školní vodácké kurzy pro začátečníky i pokročilé, pod vedením zkušených instruktorů a cvičitelů vodní turistiky, kteří po celou dobu kurzu dohlíží na Vaše bezpečí. Organizujeme několik typů těchto školních vodáckých kurzů. Můžete se zúčastnit jednodenního i třídenního vodáckého výletu nebo týdenního splouvání řeky s vodáckým výcvikem. Cílem těchto školních vodáckých výletů a kurzů je seznámení se základní technikou pádlování a osvojení si důležitých vodáckých postupů. Dále provádíme také výuku eskymáckého obratu, která probíhá v bazénu nebo v přírodě, dle aktuálního počasí. Výuky eskymáckého obratu se může účastnit jednotlivec a menší skupinka zájemců.

Půjčovna vodáckého vybavení

 

 

Chcete strávit dovolenou na vodě, potřebujete půjčit loď, vestu a další vodácké vybavení, ale nevíte jakou půjčovnu lodí zvolit? Půjčovna lodí U Čerta si Vám dovoluje nabídnout své služby. Půjčovna vodáckého vybavení a příslušenství za velmi přijatelné ceny a klademe důraz na osobní přístup. Rádi Vám tedy pomůžeme s výběrem toho správného vodáckého vybavení. V naší půjčovně lodí U Čerta s Vámi domluvíme všechny náležitosti, jako termín a místo půjčení, vrácení. Dohodneme platbu záloh a případnou dopravu veškerého vodáckého vybavení. Půjčovna lodí U Čerta Vám nabízí i organizaci vodáckých kurzů a výletů po nejrůznějších oblastech České republiky.

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.